Richard de Vries

Installatietechniek

Projecten

 

Sanitair

In de 17 jaar dat ik nu zelfstandig ben hebben wij een geweldig team samengesteld waardoor wij uw droom badkamer realiseren.

Doordat wij al jaren samen werken kunnen wij uw badkamer in een efficiënt tijdbestek verbouwen met een hoge kwaliteit.


Centrale Verwarming

Door mijn jarenlange ervaring in de centrale verwarming kan ik u het beste voorlichten over welke manier van verwarmen het beste geschikt is voor uw huis.

Door samen met u de beste en mooiste oplossing samen te stellen zult u genieten van het comfort en uitstraling in uw huis. 

Service-onderhoud

Door uw cv-ketel jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven verkleint u de kans op storingen en gevaarlijke situaties aanzienlijk.

Ik controleer uw cv-ketel 1x per jaar (wisselend van een grote beurt en een kleine) op optische problemen en zuurstof/gas mengsel voor een optimale verbranding.

Als uw ketel op de juiste manier is afgesteld scheelt dat aanzienlijk in uw stookkosten.Zink en Dak

Niets is vervelender dan een lekkend dak, om dit te voorkomen gebruik ik hoogwaardige producten en een zinken deklijst voor een optimale levensduur.

Ook voor een zinken goot bent u hier op het juiste adres, de zinken goot wordt in lange stukken gezet en daardoor vermindert de kans op lekkage enorm.

Door jaren van ervaring kan ik de beste oplossing bedenken voor uw dak. CO2 neutraal

Tegenwoordig staat het CO2 uitstoot bij iedereen hoog aangeschreven. Ik weet dat het uitstoot van gas verbranding niet goed voor het milieu is en biedt u daarom het beste alternatief aan om uw huis en warm water zo efficiënt mogelijk te verwarmen door zonnecollectoren en een pellet/hout cv ketel van Fröling.

De verbranding van hout staat gelijk aan het verrotten van hout dus daarom wordt dat CO2 neutraal genoemd. Voor elke boom die er wordt gekapt plaatsen de leveranciers een nieuwe boom (of zelfs meer)

Doordat dit een hoog temperatuur systeem is kan deze in elk huis geplaatst worden zonder uw complete huis te moeten verbouwen wat wel nodig is bij een warmtepomp systeem.